Skip to content

Cart

Your cart is empty

lataa ilmainen PDF-versio

Halusimme tehdä kirjasta saavutettavan kaikille

Lataa ilmainen versio

Kirja sisältää asiantuntijoiden puheenvuoroja työllistämisestä, AIDA Impactin työntekijöiden kokemuksia, ja vastauksia kysymyksiin, joita ei uskalleta lausua ääneen.

Millaisia kantapään kautta opittuja neuvoja ja työkaluja perustaja Elina Siira on kerännyt viiden vuoden yrittäjyyden aikana? Miksi maahanmuuttajan työllistäminen edistää yrityksen menestymistä? Millaista työnhaku on Suomeen muualta muuttaneiden näkökulmasta?

Ei pelkkiä korulauseita

Kirja avaa työllistämismallin lisäksi tarinan AIDA Impactin takana. Et tule löytämään näiden kansien välistä pelkkiä korulauseita, vaan aitoja tarinoita ja oppeja.

Tämä opas on sinulle, joka olet utelias kuulemaan erään yhteiskunnallisen korualan yrityksen tarinan. Sinulle, joka haluat ymmärtää mistä moninaisuudessa on kyse, ja pysyä muuttuvan maailman mukana.

AIDA Impact on vuonna 2018 perustettu yhteiskunnallinen korualan yritys, joka työllistää maahanmuuttaja- ja pakolaistaustaisia naisia tarjoten heille ensimmäisen väylän suomalaiseen työelämään. AIDA Impact on perustamisestaan lähtien työllistänyt muun muassa Iranista, Irakista, Ukrainasta ja Venäjältä Suomeen muuttaneita, yhteensä yli kolmekymmentä henkilöä. Koruja on myyty kymmeniä tuhansia: paitsi Suomeen, myös Japaniin, Hong Kongiin ja Yhdysvaltoihin.

Mukaan ottaminen on sijoitus koko yhteiskuntaan.

Koulutukset yrityksille

Tarjoamme koulutuksia ja workshopeja yrityksille työllistämismallistamme.